Followers

Friday, October 25, 2013

Pavlova Rainbow Cake

Assalamualaikum ...


... yang ni kek special sikit - first time saya buat masa birthday anak dara saya yang ke 17 tahun - sebahagian besar kek tersebut my dotter bawak ke sekolah utk habuan kawan2 dia - licin..!



...lepas tu ada pulak kawan kelasnya teringin nak makan kek tu lagi so ... last weekend dia menempah sebiji ... jadi tower cake lak cake tu ... tinggiiii ... *__^ 

... according to my dotter - her friend and the whole family loved the cake so much ... sedappp kata dorang - and BIG TQ RaRa ....




.. yang bawah ni - Pavlova Strawberry tempahan kawan kelas my dotter juga .. repeat order ... pun dorang suka makan pavlova ni ... TQ too ...!




call or sms SS&C ya for your orders .... ^__^ 




2 comments:

  1. comelnya kek rainbow yang tinggi tu hehe...confirm sedap..

    ReplyDelete

Cupcake Hantaran Fondant

Cupcake Hantaran Fondant